Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Bij mij kun je bijvoorbeeld terecht:

  • als je samen met een loopbaanadviseur aan het werk bent om een andere baan te vinden, maar je het misschien nog lastig vindt om te gaan met de emotionele kanten van het proces

  • als je therapie of counselling hebt rond een thema in je leven en nog op zoek bent naar meer contact met je verleden of met je gevoelens in het hier en nu

  • als je gecoacht wordt over iets wat in je werk of privé leven niet helemaal lekker loopt en het voor je belangrijk is om niet alleen via “praten over” daaraan te werken. 

Natuurlijk kun je ook bij mij terecht als je wilt ontdekken wat het lichaamswerk is en wat het voor jou kan betekenen.

Wie ben ik

   Tina Strookappe

 

Tina Strookappe, spil en oprichtster van Strookappe Consulting en Resolution Lichaamswerk, werkt al meer dan 20 jaar als coach en trainer. Zij is psycholoog en zij heeft daarnaast verschillende aanvullende opleidingen gevolgd (onder andere een tweejarige opleiding Energetisch Lichaamswerk). Zij is Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en CMI gecertificeerd Loopbaancoach.

Tina heeft als consultant gewerkt voor een zeer breed scala aan (internationale) organisaties, op allerlei niveaus en in diverse sectoren. Zo heeft zij ervaring in het begeleiden van medewerkers, professionals en startend leidinggevenden in zowel een productie als diensten omgeving, in profit en non-profit organisaties en heeft zij gewerkt met leiders op middel management en op directie niveau.

Tina spreek vloeiend Engels en kan dus ook in die taal coaching en begeleiding bieden.