Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Tina Strookappe is iemand die vanuit een grote betrokkenheid en nieuwsgierigheid werkt. Zij wil graag goed begrijpen en weten hoe een ander dingen ervaart en doet, maar zij kent ook een diepe drijfveer om te helpen om zaken anders aan te pakken of te benaderen.

Zij houdt ervan in haar coaching en trainingen verschillende en nieuwe benaderingen en werkvormen in te zetten. Zo werkt zij behalve met praktische en resultaatgerichte opdrachten ook graag met meer “gedurfde” werkvormen zoals opstellingen, beelden en drama-technieken. Daarnaast werkt zij waar nodig met tools zoals een 360°-feedback instrument, persoonlijkheidsvragenlijsten en teaminstrumenten die gevalideerd en betrouwbaar zijn.

 

Mensen die met haar hebben gewerkt waarderen haar om haar professionaliteit en betrokkenheid; om het feit dat zij zowel praktisch en resultaatgericht werkt, als tijd inruimt om stil te staan bij de diepere betekenis van vraagstukken.

 

 

Wie ben ik

   Tina Strookappe

 

Tina Strookappe, spil en oprichtster van Strookappe Consulting en Resolution Lichaamswerk, werkt al meer dan 20 jaar als coach en trainer. Zij is psycholoog en zij heeft daarnaast verschillende aanvullende opleidingen gevolgd (onder andere een tweejarige opleiding Energetisch Lichaamswerk). Zij is Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en CMI gecertificeerd Loopbaancoach.

Tina heeft als consultant gewerkt voor een zeer breed scala aan (internationale) organisaties, op allerlei niveaus en in diverse sectoren. Zo heeft zij ervaring in het begeleiden van medewerkers, professionals en startend leidinggevenden in zowel een productie als diensten omgeving, in profit en non-profit organisaties en heeft zij gewerkt met leiders op middel management en op directie niveau.

Tina spreek vloeiend Engels en kan dus ook in die taal coaching en begeleiding bieden.