Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

Wij geloven dat leren iets anders is dan je “trucjes” eigen maken; authenticiteit staat voor ons centraal. Bij ons begint het leerproces met ruimte voor bewustwording, gevolgd door concreet en gericht werken aan de gewenste (gedrags)verandering en ten slotte, door verankering van het nieuwe gedrag in het dagelijkse werk en leven. De omgeving speelt wat ons betreft een belangrijke rol bij succesvol leren en daarom nemen wij die zoveel mogelijk mee in het proces, bijvoorbeeld door ook de leidinggevende te betrekken in het leerproces. Dat kan door (intake)gesprekken te voeren met de manager maar kan ook bijvoorbeeld door de leidinggevende of het team via huiswerkopdrachten te vragen voor hulp en ondersteuning.

 

 

 Onze begeleiding bij het leerproces bestaat uit:

  • coaching;
  • leiderschapsontwikkeling door middel van gerichte training en groepsbegeleiding;
  • teamtrainingen en –begeleiding;
  • assessments;
  • gedragsgerichte trainingen.

Om kwaliteit en continuïteit te kunnen bieden werken wij met een vast netwerk van ervaren consultants.

 

Vraagstukken waaraan wij gewerkt hebben zijn bijvoorbeeld het verbeteren van impact en (persoonlijk) leiderschap, communicatie, persoonlijke effectiviteit, samenwerking, visie ontwikkeling en de balans tussen een coachende en resultaatgerichte stijl van leidinggeven.

 

 

Wie ben ik

   Tina Strookappe

 

Tina Strookappe, spil en oprichtster van Strookappe Consulting en Resolution Lichaamswerk, werkt al meer dan 20 jaar als coach en trainer. Zij is psycholoog en zij heeft daarnaast verschillende aanvullende opleidingen gevolgd (onder andere een tweejarige opleiding Energetisch Lichaamswerk). Zij is Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en CMI gecertificeerd Loopbaancoach.

Tina heeft als consultant gewerkt voor een zeer breed scala aan (internationale) organisaties, op allerlei niveaus en in diverse sectoren. Zo heeft zij ervaring in het begeleiden van medewerkers, professionals en startend leidinggevenden in zowel een productie als diensten omgeving, in profit en non-profit organisaties en heeft zij gewerkt met leiders op middel management en op directie niveau.

Tina spreek vloeiend Engels en kan dus ook in die taal coaching en begeleiding bieden.