Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Na een eerste kennismakingsgesprek, gaan wij letterlijk aan de gang. Niet praten over, maar werken aan en werken met. Door gerichte lichamelijke oefeningen te doen, ervaar je heel precies hoe je dingen nu doet en wat voor gevolgen dat voor jou heeft. Vaak snap je wel met je verstand wat er gebeurt of wat je tegenhoudt, maar lukt het niet om dingen ook daadwerkelijk anders te doen. Door samen met mij vanuit je lijf en je gevoel te werken, zul je ook kunnen voelen hoe het is als je daarin andere keuzes maakt.

  

Praktisch gezien werken wij in sessies van ongeveer anderhalf uur. In de meeste gevallen, zul je na 4 à 5 afspraken al gaan merken dat je dingen anders gaat voelen en benaderen. Tijdens de sessies zelf doen wij een aantal oefeningen. Dat kan variëren van het doen van ontspanningsoefeningen tot het werken met visualisaties of dromen. Ook werk ik graag met beelden, verhalen en muziek.

 

Natuurlijk spreken wij ook af hoe je de dingen die je bij mij leert kunt integreren in je eventuele andere begeleidingstraject en hoe wij het contact met je coach of therapeut gaan regelen.

 

 

Wie ben ik

   Tina Strookappe

 

Tina Strookappe, spil en oprichtster van Strookappe Consulting en Resolution Lichaamswerk, werkt al meer dan 20 jaar als coach en trainer. Zij is psycholoog en zij heeft daarnaast verschillende aanvullende opleidingen gevolgd (onder andere een tweejarige opleiding Energetisch Lichaamswerk). Zij is Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en CMI gecertificeerd Loopbaancoach.

Tina heeft als consultant gewerkt voor een zeer breed scala aan (internationale) organisaties, op allerlei niveaus en in diverse sectoren. Zo heeft zij ervaring in het begeleiden van medewerkers, professionals en startend leidinggevenden in zowel een productie als diensten omgeving, in profit en non-profit organisaties en heeft zij gewerkt met leiders op middel management en op directie niveau.

Tina spreek vloeiend Engels en kan dus ook in die taal coaching en begeleiding bieden.