Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Lichaamswerk is een manier om heel direct in contact te komen met je gevoel. Door fysiek te ervaren en te voelen, leer je jezelf beter kennen en accepteren.

 

Bij het lichaamswerk, ook wel energetisch werken genoemd, breng je doelbewust je lichaam in beweging. Door met nieuwsgierigheid en openheid te kijken naar wat er dan in je gebeurt, kunnen spontane inzichten ontstaan. Je kunt antwoorden krijgen op vragen over jezelf, over je functioneren en over keuzes die je te maken hebt. Het lichaamswerk geeft je soms ineens toegang tot informatie, die onbewust al in je aanwezig is.

 

In aanvulling op het denken en praten, kunnen lichaamsgerichte oefeningen je letterlijk meer gevoel geven voor wat je wilt, wat je tegenhoudt maar kun je ook voelen waar je blij van wordt of waar je energie van krijgt.

 

Wie ben ik

   Tina Strookappe

 

Tina Strookappe, spil en oprichtster van Strookappe Consulting en Resolution Lichaamswerk, werkt al meer dan 20 jaar als coach en trainer. Zij is psycholoog en zij heeft daarnaast verschillende aanvullende opleidingen gevolgd (onder andere een tweejarige opleiding Energetisch Lichaamswerk). Zij is Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en CMI gecertificeerd Loopbaancoach.

Tina heeft als consultant gewerkt voor een zeer breed scala aan (internationale) organisaties, op allerlei niveaus en in diverse sectoren. Zo heeft zij ervaring in het begeleiden van medewerkers, professionals en startend leidinggevenden in zowel een productie als diensten omgeving, in profit en non-profit organisaties en heeft zij gewerkt met leiders op middel management en op directie niveau.

Tina spreek vloeiend Engels en kan dus ook in die taal coaching en begeleiding bieden.